ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (COVID-19)

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας.

Εξακολουθούμε να ανταποκρινόμαστε με ευθύνη στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η ευημερία των πελατών και των εργαζομένων μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Enterprise. Με διαρκή ενημέρωση σχετικά με τον Κορωνοϊό αυτά είναι τα μέτρα που λαμβάνουμε:

-       Παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις και ακολουθούμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας καθώς και των Εθνικών Υπηρεσιών Υγείας και ακολουθούμε προσεκτικά τις συστάσεις τους.

-       Στην Enterprise λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την καθαριότητα και δίνουμε έμφαση σε ολοκληρωμένες διαδικασίες καθαρισμού των οχημάτων μας εξωτερικά και εσωτερικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτές οι διαδικασίες είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

-       Καθοδηγούμε το προσωπικό μας να ακολουθεί τις συστάσεις και κατευθύνσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας καθώς και των Εθνικών Υπηρεσιών Υγείας. Ειδικότερα συστήνουμε στο προσωπικό μας να παραμένει στο σπίτι σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων.

-       Συνιστούμε να μην κάνετε χειραψίες και να κρατάτε μεγαλύτερες αποστάσεις.

-       Όπου είναι εφικτό τοποθετούνται απολυμαντικά χειρός για τους πελάτες μας.

Αλλαγή/ακύρωση κράτησης

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα ταξιδιωτικά σας σχέδια μπορούν να αλλάξουν, και στοχεύουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τη κράτησή σας μπορείτε να το κάνετε μέσω της ιστοσελίδας μας εφόσον η κράτηση έχει γίνει μέσω της Enterprise. Εάν έχετε κάνει κράτηση μέσω συνεργατών σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Εάν νιώθετε αδιαθεσία ή πιστεύετε ότι έχετε προσληφθεί από τον ιο, σας παρακαλούμε να μην παρουσιάζεστε στα υποκαταστήματά μας.

Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Τοποθεσίες ενοικίασης οχημάτων 

Greece Car Hire Locations

Εξυπηρέτηση πελατών: +30 210 34 93 428 09:00-17:30 καθημερινά

Covid Map Greece

Health and safety protection map

Covid Map Greece

Health and safety protection map