Χορηγία UEFA Europa League

Χορηγία UEFA

Χορηγία UEFA


 

Προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους του UEFA Europa League!

 

Η Enterprise Rent-A-Car είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την ομάδα σας στο ταξίδι της στο UEFA Europa League. Σε αγώνες εντός και εκτός έδρας, σε φιλικά παιχνίδια και στον μεγάλο τελικό, ο στόλος των 170.000 οχημάτων μας είναι εδώ για να σας συντροφέψει σε θρυλικά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη.

Μείνετε συντονισμένοι στο ημερολόγιο των αγώνων στο UEFA.com για να παρακολουθείτε την πορεία των ομάδων. 

Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε το επίσημο UEFA Europa League τρόπαιο σε έναν τυχερό φίλαθλο του Olympiacos, για 24 ώρες στην Αθήνα. Παρακολουθήστε το ταξίδι του παρέα με το πολύτιμο τρόπαιο.


Το ταξίδι σας ξεκινά εδώ

 

Ο στόλος μας αριθμεί περισσότερα από 170.000 οχήματα, τα οποία είναι έτοιμα να σας μεταφέρουν σε κάθε αγώνα της ομάδας σας, σε κάθε γωνιά της ηπείρου! Στην Enterprise Rent-A-Car στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου στα ταξίδια τους στην Ευρώπη.

 

Θρυλικά ταξίδια με την Enterprise

 

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία! Τυχεροί φίλαθλοι σε όλη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν έναν θρύλο του ποδοσφαίρου σε μια τυπική μέρα αγώνα. Από τα θρυλικά καφέ των συλλόγων μέχρι τις πιο διάσημες πλατείες, οι φίλαθλοι θα ακολουθήσουν τους ποδοσφαιρικούς τους ήρωες στα μέρη που επισκέπτονται κάθε εβδομάδα πριν το ματς, ενώ θα μπορούν να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους με μια σειρά βίντεο που θα τους απαθανατίζουν με έναν θρυλικό παίκτη στο πλευρό τους.

 

ΕΚΠΤΩΣΗ UEFA EUROPA LEAGUE

Κερδίστε έκπτωση 5% στις ενοικιάσεις οχημάτων στην Ευρώπη.

Είτε ετοιμάζεστε για τον αγώνα, είτε το ταξίδι σας διαρκέσει περισσότερο, να είστε σίγουροι ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσφέρουμε στους φιλάθλους την εξυπηρέτηση που τους αξίζει.