ΧΟΡΗΓΙΑ UEFA EUROPA LEAGUE


Το ταξίδι στην Ευρώπη

 

Αυτή τη σεζόν η Enterprise Rent-A-Car οδηγεί τους φιλάθλους σε ένα ταξίδι στην Ευρώπη - σε ορισμένους από τους μοναδικούς προορισμούς του UEFA Europa League.

Καλέσαμε τον νικητή του UEFA Europa League και θρύλο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Robin Van Persie μαζί με τον κωμικό και επίδοξο τερματοφύλακα Lloyd Griffiths να παρουσιάσουν το απόλυτο ποδοσφαιρικό ταξίδι. Εκείνοι θα ζητήσουν από τους ποδοσφαιρόφιλους από ολόκληρη την Ευρώπη να ολοκληρώσουν μια σειρά από προκλήσεις που υπογραμμίζουν τη μοναδική κουλτούρα κάθε πόλης, προσφέροντας την ευκαιρία να ολοκληρώσουν μια τελική πρόκληση στο Gdansk για να κερδίσουν εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Europa League το 2020. 

Δείτε το ευρωπαϊκό ταξίδι του Robin και του Lloyd

Για τους φίλους του UEFA Europa League, το ταξίδι ξεκινάει από εδώ!

 

Είτε ταξιδεύετε σε αγώνες εντός και εκτός έδρας είτε παρακολουθείτε την πορεία της ομάδας σας μέχρι τον τελικό αυτής της σεζόν στο Gdansk, ο στόλος των 200.000 οχημάτων μας είναι διαθέσιμος εδώ για να σας προσφέρει ένα αξέχαστο ταξίδι σε όλη την Ευρώπη.

Μείνετε συντονισμένοι στο ημερολόγιο των αγώνων στο UEFA.com για να παρακολουθείτε την πορεία των ομάδων και απολαύστε ειδικές τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη χάρη στον κωδικό προσφορών μας UELFANS!

ΕΚΠΤΩΣΗ UEFA EUROPA LEAGUE

Κερδίστε έκπτωση 5% στις ενοικιάσεις οχημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είτε ετοιμάζεστε για τον αγώνα είτε το ταξίδι σας διαρκέσει περισσότερο, η Enterprise  υποστηρίζει τους φιλάθλους, ώστε να κάνουν το ταξίδι τους όσο γίνεται πιο εύκολο.