Η χορηγία της Entreprise στο UEFA Europa League συνεχίζεται σε γρήγορους ρυθμούς.

Το UEFA Europa League ήταν συναρπαστικό μέχρι στιγμής, με τη Manchester United FC να κερδίζει τον πρώτο της τίτλο για το 2017. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε χορηγός και μοιραζόμαστε κάθε βήμα με τους πιο παθιασμένους υποστηρικτές στον κόσμο.

Επισκεφθείτε το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων στο UEFA.com για να είστε πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με όλα τα θέματα του UEFA Europa League 2017/18, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

UEFA sponsorship promo

ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΕΚΠΤΩΣΗ 5%


Μετάτρεψε τον αγώνα της Πέμπτης σε ένα μακρύ Σαββατοκύριακο! Είτε ετοιμάζεσαι μόνο για το παιχνίδι, είτε προγραμματίζεις να μείνεις περισσότερο, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να παρέχουμε στους οπαδούς την εξυπηρέτηση που τους αξίζει. Με έκπτωση 5% σε όλες τις ενοικιάσεις, ίσως σας εμπνεύσουμε να μείνετε λίγο περισσότερο. Ξεκινήστε την κράτηση σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία στα δεξιά σας.

Όροι και Προϋποθέσεις

Η προσφορά ισχύει στα συμμετέχοντα σημεία Entreprise Rent-A-Car στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, για ενοικιάσεις που ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2015 και αργότερα και τελειώνουν στις 1 Ιουνίου 2021 ή νωρίτερα. Επικοινωνήστε με το τοπικό σας κατάστημα για να μάθετε αν συμμετέχει στην προσφορά, πριν κάνετε την κράτηση σας. Με την προσφορά αυτή δικαιούστε έκπτωση 5% στην ονομαστική ημερήσια ή εβδομαδιαία τιμή ενοικίασης οποιουδήποτε οχήματος κατά την ημερομηνία της κράτησης. Οι τιμές διαφέρουν από σημείο σε σημείο, θα βρείτε λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Entreprise. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις επιπλέον χιλιομέτρων, σε περιπτώσεις που δεν προβλέπονται απεριόριστα χιλιόμετρα, ανάλογα με το σημείο της ενοικίασης. Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις, όπως ασφάλιση για ζημιές (συμπεριλαμβανομένης προστασίας από κλοπή), αστική ευθύνη, χρεώσεις οδικών τελών -όπου αυτά ισχύουν- φόροι προστιθέμενης αξίας, αγαθών και υπηρεσιών, χρεώσεις συναλλαγών με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Για να αξιοποιήσετε την προσφορά, κάντε κράτηση 24 ώρες νωρίτερα. Η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Η προσφορά δεν ισχύει για το συμπληρωματικό κόστος, που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή όπως αυτή περιγράφεται παραπάνω. Ο ενοικιαστής ευθύνεται για όλα τα επιπλέον κόστη που ενδέχεται να ισχύουν, συμπεριλαμβανομένων της επιπλέον προαιρετικής ασφάλισης, των καυσίμων, της ενοικίασης παιδικών καθισμάτων, των σχαρών οροφής, των οδηγών πλοήγησης κ.λπ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενοικίαση κατ'ελάχιστον ενός 24ωρου και κατά μέγιστο 27 συνεχόμενων 24ωρων. Η προσφορά δεν ισχύει για διάστημα ενοικίασης μεγαλύτερο των 28 ημερών. Οι οδηγοί πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος ηλικίας. Οδηγοί 25-29 ετών μπορούν να ενοικιάσουν όχημα κατηγορίας Α έως F, mini MPV ή van. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, οι οδηγοί πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος ηλικίας, εκτός αν το επιτρέπει η τοπική νομοθεσία. Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση χρησιμοποιήστε τον κωδικό πελάτη UELFAN κατά την κράτηση. Η προσφορά υπόκειται στη διαθεσιμότητα των οχημάτων, την ώρα της κράτησης. Ισχύουν τα συνήθη προαπαιτούμενα για ενοικίαση αυτοκινήτου. Ενδέχεται να ισχύουν άλλοι περιορισμοί, περιλαμβανομένου του black-out. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες από το τοπικό κατάστημα. Η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προωθητική ενέργεια, προσφορά, μειωμένη τιμή, προηγούμενες ή υπάρχουσες κρατήσεις. Η υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες από το τοπικό κατάστημα.