Για τους φίλους του UEFA Europa League, το ταξίδι ξεκινάει από εδώ!

Προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους του UEFA Europa League! Η Enterprise Rent-A-Car είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την ομάδα σας στο ταξίδι της στο UEFA Europa League,  τόσο στους αγώνες της εντός ή εκτός έδρας, αλλά και μέχρι τον τελικό της φετινής σεζόν στο Μπακού.

Μεταβείτε στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων στον ιστότοπο UEFA.com για να είστε διαρκώς ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στο UEFA Europa League σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Προσφορά χορηγίας UEFA

Κερδίστε έκπτωση 5% στις ενοικιάσεις οχημάτων στην Ευρώπη.


Ταξιδέψτε για τον αγώνα το βράδυ της Πέμπτης και μείνετε όλο το σαββατοκύριακο!

Είτε θέλετε να δείτε μόνο τον αγώνα, είτε σκοπεύετε να μείνετε περισσότερο, εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να προσφέρουμε στους ποδοσφαιρόφιλους την εξυπηρέτηση που τους αξίζει. Άλλωστε, με την έκπτωση 5% σε όλες τις ενοικιάσεις οχημάτων, ίσως σας έρθει η όρεξη να μείνετε λίγο περισσότερο. Ξεκινήστε την κράτησή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω.

Όροι και προϋποθέσεις:

Η προσφορά ισχύει σε καταστήματα της Enterprise Rent-A-Car στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή που συμμετέχουν στην προσφορά, για ενοικιάσεις που λήγουν έως και την 1η Ιουνίου 2021. Επικοινωνήστε με το τοπικό σας κατάστημα για να επιβεβαιώσετε ότι συμμετέχει στην προσφορά προτού κάνετε κράτηση. Με αυτήν την προσφορά, δικαιούστε έκπτωση 5% στην ημερήσια ή εβδομαδιαία τιμή ενοικίασης του οχήματος τη χρονική στιγμή της κράτησης. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το κατάστημα. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Enterprise. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις πρόσθετων χιλιομέτρων, σε περίπτωση που η ενοικίαση δεν περιλαμβάνει απεριόριστα χιλιόμετρα, ανάλογα με το κατάστημα όπου θα γίνει η ενοικίαση. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, όπως χρεώσεις για απαλλαγή ευθύνης για ζημιά (συμπεριλαμβάνει προστασία από κλοπή), χρεώσεις ασφάλειας αστικής ευθύνης και, όπου ισχύουν, χρεώσεις άδειας κυκλοφορίας, ΦΠΑ ή φόρος αγαθών και υπηρεσιών, καθώς και χρεώσεις συναλλαγών για τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Για να επωφεληθείτε από την προσφορά, κάντε κράτηση 24 ώρες πριν από την ώρα που θα χρειαστείτε την ενοικίαση. Η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Η προσφορά δεν ισχύει για τις πρόσθετες χρεώσεις, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή που αναφέρεται παραπάνω. Ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με όλες τις επιπρόσθετες χρεώσεις που ενδέχεται να ισχύουν, όπως είναι η απαλλαγή από ποσό υπέρβασης, η βενζίνη, το κόστος ενοικίασης παιδικών καθισμάτων, σχαρών οροφής, συστημάτων πλοήγησης, κ.λπ. Ισχύει περιορισμός ελάχιστου χρόνου ενοικίασης μίας ημέρας και μέγιστου χρόνου ενοικίασης 27 διαδοχικών 24ώρων. Η προσφορά δεν ισχύει για περιόδους ενοικίασης που υπερβαίνουν τις 28 ημέρες. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών. Οι οδηγοί ηλικίας 25 έως 29 ετών μπορούν να νοικιάσουν οχήματα κατηγορίας A έως F, mini MPV ή οποιοδήποτε βαν. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων, οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ετών, εκτός και αν ορίζεται διαφορετικό όριο ηλικίας στην τοπική ισχύουσα νομοθεσία. Αναφέρετε τον αριθμό πελάτη UELFANS κατά την ενοικίαση, για να βεβαιωθείτε ότι ισχύει η έκπτωση. Η προσφορά εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οχημάτων τη χρονική στιγμή της ενοικίασης. Ισχύουν οι κανονικές απαιτήσεις καταλληλότητας για ενοικίαση οχήματος. Ενδέχεται να ισχύουν άλλοι περιορισμοί, όπως αδυναμία παροχής υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τοπικό σας κατάστημα. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με κάποια άλλη προωθητική ενέργεια, προσφορά, έκπτωση ή σε προηγούμενες ή υπάρχουσες κρατήσεις. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών παράδοσης ή συλλογής υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τοπικό σας κατάστημα.