ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ – ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ENTERPRISE PLUS® ΣΗΜΕΡΑ

Κερδίστε τις επιβραβεύσεις και την εκτίμηση που σας αξίζουν με το πρόγραμμα Enterprise Plus®. Γίνετε μέλος σήμερα και αρχίστε να κερδίζετε πόντους που δεν λήγουν ποτέ¹. Στη συνέχεια, εξαργυρώστε τους πόντους σας —χωρίς να υπάρχουν ημερομηνίες κατά τις οποίες δεν ισχύει η προσφορά²— στα χιλιάδες συνεργαζόμενα καταστήματα της Enterprise® σε όλο τον κόσμο και κερδίστε δωρεάν ημέρες ενοικίασης.

  • Κερδίστε πόντους που δεν λήγουν ποτέ¹
  • Εξαργυρώστε τους για δωρεάν ημέρες ενοικίασης στα συνεργαζόμενα καταστήματα της Enterprise σε όλη την Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, και τη Αυστραλία για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, οποιαδήποτε ημέρα, χωρίς να υπάρχουν ημερομηνίες κατά τις οποίες δεν ισχύει η προσφορά²
  • Κερδίστε παγκόσμια αναγνώριση, πόντους αλλά και μια θέση στην παγκόσμια ελίτ³
  • Κερδίστε μια θέση στην παγκόσμια ελίτ με βάση τις δραστηριότητες ενοικίασής σας
  • Απολαύστε check-in μόνο για μέλη στα συνεργαζόμενα καταστήματα
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε έναν αποκλειστικό αριθμό τηλεφώνου για ταχεία εξυπηρέτηση

Αφού γίνετε μέλος και ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας, θα αρχίσετε να συγκεντρώνετε πόντους, για να κερδίσετε δωρεάν ημέρες ενοικίασης και μια θέση στην ελίτ με κάθε ενοικίαση που πληροί τις προϋποθέσεις του προγράμματος. Κερδίζετε πόντους σε κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα της Enterprise στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Επομένως, επιλέξτε την Enterprise για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου όπου κι αν ταξιδεύετε, για να κερδίσετε δωρεάν ημέρες ενοικίασης ακόμα πιο γρήγορα.

Ως μέλος, όσο περισσότερα αυτοκίνητα ενοικιάζετε, τόσο περισσότερες επιβραβεύσεις κερδίζετε.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μέσω τηλεφώνου στον αριθμό +30 216 00 24 343.

Όροι και προϋποθέσεις

Με τουλάχιστον μία ενοικίαση που πληροί τις προϋποθέσεις του προγράμματος Enterprise Plus σε κάθε περίοδο τριών ετών.
Βάσει διαθεσιμότητας.
Κερδίζετε πόντους ανά δολάριο για ενοικιάσεις από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, αλλά δεν μπορείτε να κερδίσετε πόντους για καύσιμα, φόρους, προσαυξήσεις και ενοικιάσεις που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος. Συμβουλευτείτε τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος Enterprise Plus.