Εποχιακές προσφορές


Βρείτε τις καλύτερες τιμές με την Enterprise, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο!

10% έκπτωση σε αποδράσεις της τελευταίας στιγμής

Ψάχνετε για μια απόδραση της τελευταίας στιγμής, για να εξερευνήσετε την ομορφιά της Ευρώπης ή την εξωτική Μέση Ανατολή; Μην ψάχνετε άλλο! Με την προσφορά μας, μπορείτε να ανακαλύψετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η Enterprise Rent A Car. Με την πλήρη γκάμα οχημάτων μας, από μικρά ή compact αυτοκίνητα, SUV και premium μοντέλα, σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο όχημα για τις ανάγκες σας.

 

Σας προσφέρουμε έκπτωση 10% για ενοικίαση αυτοκινήτου για το διάστημα 17 Απριλίου - 31 Μαΐου σε 25 χώρες, ώστε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο στις διακοπές σας! Γιατί να περιμένετε άλλο;

 

Κάντε κράτηση τώρα και επωφεληθείτε από την προσφορά μας! Με την εύκολη διαδικασία κράτησης και την άριστη εξυπηρέτηση μας, θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε το ταξίδι σας γνωρίζοντας ότι είστε σε καλά χέρια. 

List of Participating Countries

Europe

Albania

Austria

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Denmark

Greece

Iceland

Italy

Kosovo

Montenegro

North Macedonia

Poland

Portugal

Romania

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey

The Middle East

UAE

Israel

Saudi

Oman

Qatar

 

Όροι και Προϋποθέσεις

 

 1. Η προσφορά αυτή σας δίνει το δικαίωμα έκπτωσης 10% μόνο επί της τιμής ενοικίασης βασικού οχήματος (με βάση τις καλύτερες ημερήσιες τιμές ενοικίασης του ιστότοπου κατά τη στιγμή της κράτησης) για τη διάρκεια της ενοικίασης του οχήματος (περίοδος ενοικίασης).
 2. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη στα συμμετέχοντα καταστήματα στις εξής χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισραήλ, Αυστρία, Σαουδική Αραβία, Ομάν, Κατάρ, Δανία, Σουηδία, Ισλανδία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ελβετία, Κοσσυφοπέδιο, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κύπρος, Πολωνία, Πορτογαλία, Τουρκία και Ιταλία.
 3. Η παρούσα προσφορά ισχύει για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 17 Απριλίου έως και 31 Μαΐου και για τις περιόδους ενοικίασης από 17 Απριλίου έως και 31 Μαΐου και δεν ισχύει για περιόδους ενοικίασης που υπερβαίνουν τις 28 ημέρες. 
 4. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της κράτησης.
 5. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις ηλικίας για τη χώρα παραλαβής του ενοικιαζόμενου οχήματος. Οι πολιτικές ηλικίας ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα παραλαβής και θα είναι διαθέσιμες για να τις διαβάσετε όταν κάνετε την κράτηση στο διαδίκτυο.
 6. Εκτός αν προσδιορίζεται διαφορετικά, αυτή η προσφορά δεν ισχύει για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις όπως η προαιρετική απαλλαγή από το ποσό υπέρβασης, οι χρεώσεις απλής διαδρομής, οι χρεώσεις καυσίμων, οι χρεώσεις επιπλέον οδηγού και οδηγού νεαρής ηλικίας και η ενοικίαση πρόσθετων στοιχείων όπως είναι ενδεικτικά τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, οι αντιολισθητικές αλυσίδες, οι σχάρες οροφής και τα συστήματα πλοήγησης. 
 7. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας παράδοσης και παραλαβής υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το κατάστημα. 
 8. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την κράτηση οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την έναρξη της περιόδου ενοικίασης χωρίς κυρώσεις. Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε πλέον την κράτηση, σας ζητάμε να ακυρώσετε την κράτηση πριν από την περίοδο ενοικίασης.
 9. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόκειται στη διαθεσιμότητα των οχημάτων και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με καμία άλλη προωθητική ενέργεια, έκπτωση ή σε προηγούμενες ή υπάρχουσες κρατήσεις. 
 10. Αυτή η προσφορά και αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργούν συμπληρωματικά και δεν αντικαθιστούν τους όρους της συμφωνίας ενοικίασης, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές διατάξεις σχετικά με την ενοικίαση οποιουδήποτε οχήματος και θα συνεχίσει να ισχύει πλήρως για την ενοικίαση. 
 11. Η παρούσα προσφορά και οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και κάθε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτές, διέπονται από το δίκαιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Αν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να κινήσετε νομικές διαδικασίες αναφορικά με αυτήν την προσφορά και αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις είτε στα δικαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου, είτε στα δικαστήρια του κράτους-μέλους στο οποίο κατοικείτε.
 12. Ως καταναλωτής, επωφελείστε από τυχόν υποχρεωτικές νομικές διατάξεις της χώρας στην οποία κατοικείτε.  Τίποτα σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανωτέρου παραγράφου, δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να αξιοποιήσετε αυτές τις υποχρεωτικές διατάξεις της τοπικής νομοθεσίας.
 13. Συνιστάται ιδιαίτερα να εξοικειωθείτε με τους κανόνες οδήγησης που ισχύουν στη χώρα προορισμού σας. Για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14. Αυτή η προσφορά προσφέρεται από την Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB