Αποκλειστική προσφορά


Επωφεληθείτε της προσφοράς μας, όπου κι αν ταξιδεύετε στον κόσμο!

Φθινοπωρινές περιπέτειες με έκπτωση 15%!

Προγραμματίζετε την φθινοπωρινή σας περιπέτεια; Απολαύστε 15% έκπτωση σε 63 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Είτε λαχταράτε τη μαγευτική ακτογραμμή του Αμάλφι ή τα ειδυλλιακά τοπία των Ελβετικών Άλπεων, η ποικιλία των προορισμών μας εξασφαλίζει επιλογές για κάθε ταξιδιώτη.

 

Με την ευρεία γκάμα των οχημάτων μας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

 

Κάντε την κράτησή σας και επωφεληθείτε της προσφοράς, από τις 17 Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου σε 63 χώρες.

 

Η επόμενη περιπέτειά σας περιμένει - κάντε κράτηση τώρα και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις!

 

Κατάλογος χωρών

Argentina

Armenia

Australia

Belgium

Bonaire

Bosnia & Herzegovina

Bulgaria

Cayman Islands

Cebu

Chile

Colombia

Costa Rica

Croatia

Czech Republic

Denmark

Dominican Republic

Egypt

Estonia

Faroe Islands

Finland

Georgia

Greece

Guatemala

Honduras

Hungary

Iceland

Italy

Jordan

Kosovo

Latvia

Lithuania

Luxemburg

Malta

Mexico

Morocco

Netherlands

New Zealand

Nicaragua

North Macedonia

Norway

Oman

Palau

Panama

Paraguay

Peru

Poland

Portugal

Qatar

Romania

Saipan

Saudi Arabia

Serbia

Slovakia

Slovenia

South Africa

South Korea

St Maarten

Sweden

Switzerland

Thailand

Turkey

United Arab Emirates

Uruguay

Όροι και Προϋποθέσεις

 

 1. Αυτή η προσφορά σας δίνει το δικαίωμα έκπτωσης 15% μόνο στη βασική τιμή ενοικίασης του οχήματος [βάσει των καλύτερων ημερήσιων τιμών ενοικίασης στους ιστότοπους κατά τη στιγμή της κράτησης] για όλη τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης του οχήματος ("Περίοδος ενοικίασης").
 2. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη στα συμμετέχοντα καταστήματα της Enterprise Rent-A-Car στις εξής χώρες: Argentina, Armenia, Australia, Belgium, Bonaire, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Cayman Islands, Cebu, Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia, Czech Republic, Denmark, Dominican Republic, Egypt, Estonia, Faroe Islands, Finland, Georgia, Greece, Guatemala, Honduras, Hungary, Iceland, Italy, Jordan, Kosovo, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Mexico, Morocco, Netherlands, New Zealand, Nicaragua, North Macedonia, Norway, Oman, Palau, Panama, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Saipan, Saudi Arabia, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, St Maarten, Sweden, Switzerland, Thailand, Turkey, United Arab Emirates, Uruguay.
 3. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 17 Ιουνίου και 30 Νοεμβρίου και για περίοδο ενοικίασης μεταξύ 19 Αυγούστου και 30 Νοεμβρίου, και δεν ισχύει για περιόδους ενοικίασης που υπερβαίνουν τις 28 ημέρες. 
 4. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της κράτησης.
 5. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις ηλικίας για τη χώρα παραλαβής του ενοικιαζόμενου οχήματος. Οι πολιτικές ηλικίας ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα παραλαβής και θα είναι διαθέσιμες για να τις διαβάσετε όταν κάνετε την κράτηση στο διαδίκτυο.
 6. Εκτός αν προσδιορίζεται διαφορετικά, αυτή η προσφορά δεν ισχύει για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις όπως η προαιρετική απαλλαγή από το ποσό υπέρβασης, οι χρεώσεις απλής διαδρομής, οι χρεώσεις καυσίμων, οι χρεώσεις επιπλέον οδηγού και οδηγού νεαρής ηλικίας και η ενοικίαση πρόσθετων στοιχείων όπως είναι ενδεικτικά τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, οι αντιολισθητικές αλυσίδες, οι σχάρες οροφής και τα συστήματα πλοήγησης. 
 7. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας παράδοσης και παραλαβής υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το κατάστημα. 
 8. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την κράτηση οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την έναρξη της περιόδου ενοικίασης χωρίς κυρώσεις. Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε πλέον την κράτηση, σας ζητάμε να ακυρώσετε την κράτηση πριν από την περίοδο ενοικίασης.
 9.  Η συγκεκριμένη προσφορά υπόκειται στη διαθεσιμότητα των οχημάτων και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με καμία άλλη προωθητική ενέργεια, έκπτωση ή σε προηγούμενες ή υπάρχουσες κρατήσεις. 
 10.  Αυτή η προσφορά και αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργούν συμπληρωματικά και δεν αντικαθιστούν τους όρους της συμφωνίας ενοικίασης, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές διατάξεις σχετικά με την ενοικίαση οποιουδήποτε οχήματος και θα συνεχίσει να ισχύει πλήρως για την ενοικίαση. 
 11.  Η παρούσα προσφορά και οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και κάθε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτές, διέπονται από το δίκαιο της Ελλάδας. Αν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να κινήσετε νομικές διαδικασίες αναφορικά με αυτήν την προσφορά και αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις είτε στα δικαστήρια Ελλάδας, είτε στα δικαστήρια του κράτους-μέλους στο οποίο κατοικείτε.
 12.  Ως καταναλωτής, επωφελείστε από τυχόν υποχρεωτικές νομικές διατάξεις της χώρας στην οποία κατοικείτε.  Τίποτα σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανωτέρου παραγράφου, δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να αξιοποιήσετε αυτές τις υποχρεωτικές διατάξεις της τοπικής νομοθεσίας.
 13.  Συνιστάται ιδιαίτερα να εξοικειωθείτε με τους κανόνες οδήγησης που ισχύουν στη χώρα προορισμού σας. Για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14.  Αυτή η προσφορά προσφέρεται από την Enterprise Rent-A-Car Greece.