Εποχιακές προσφορές


Βρείτε τις καλύτερες τιμές με την Enterprise, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο!

10% έκπτωση στις χειμερινές σας αποδράσεις

Απολαύστε τα θαύματα του χειμώνα: Οργανώστε την απόδρασή σας με την Enterprise και εξοικονομήστε 10%!

Με την προσφορά μας, μπορείτε να ανακαλύψετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η Enterprise. Με την ευρεία γκάμα οχημάτων μας, συμπεριλαμβανομένων μικρών οχημάτων πόλης, οικογενειακών SUV και premium μοντέλων ή ακόμα και Van, θα βρείτε σίγουρα το κατάλληλο όχημα για τις ανάγκες σας..

Σας προσφέρουμε 10% έκπτωση για ενοικίαση οχήματος από 1 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου σε 43 χώρες, ώστε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα στις διακοπές σας!

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Κάντε τώρα την κράτησή σας και επωφεληθείτε από την προσφορά μας.. Με την εύκολη διαδικασία κράτησης και την άριστη εξυπηρέτηση μας, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας γνωρίζοντας ότι είστε σε καλά χέρια.

List of Participating Countries

Italy

Kosovo

Malta

Montenegro

Morocco

North Macedonia

Romania

Serbia

Slovenia

Turkey

Austria

Hungary

Luxembourg

Netherlands

Poland

Portugal

Switzerland

Egypt

Jordan

Oman

Qatar

Saudi Arabia

UAE

Denmark

Faroe Islands

Finland

Iceland

Norway

Sweden

Estonia

Latvia

Lithuania

South Africa

Albania

Armenia

Bulgaria

Corsica North

Corsica South

Croatia

Cyprus

Georgia

Greece

Όροι και Προϋποθέσεις

 

 1. Αυτή η προσφορά σας δίνει το δικαίωμα έκπτωσης 10% μόνο στη βασική τιμή ενοικίασης του οχήματος [βάσει των καλύτερων ημερήσιων τιμών ενοικίασης στους ιστότοπους κατά τη στιγμή της κράτησης] για όλη τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης του οχήματος ("Περίοδος ενοικίασης").
 2. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη στα συμμετέχοντα καταστήματα της Enterprise Rent-A-Car στις εξής χώρες: Αυστρία, Ουγγαρία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Ελβετία, Αίγυπτος, Ιορδανία, Ομάν, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Η.Α.Ε., Δανία, Νησιά Φαρόε, Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Ν. Αφρική, Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Ν. Κορσική, Β. Κορσική, Κροατία, Κύπρος, Γεωργία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Κόσσοβο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Β. Μακεδονία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία, Πορτογαλία. 
 3.  Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 16 Σεπτεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου και για τις Περιόδους ενοικίασης μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου και δεν ισχύει για περιόδους ενοικίασης που υπερβαίνουν τις 28 ημέρες. 
 4. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της κράτησης.
 5. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις ηλικίας για τη χώρα παραλαβής του ενοικιαζόμενου οχήματος. Οι πολιτικές ηλικίας ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα παραλαβής και θα είναι διαθέσιμες για να τις διαβάσετε όταν κάνετε την κράτηση στο διαδίκτυο.
 6. Εκτός αν προσδιορίζεται διαφορετικά, αυτή η προσφορά δεν ισχύει για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις όπως η προαιρετική απαλλαγή από το ποσό υπέρβασης, οι χρεώσεις απλής διαδρομής, οι χρεώσεις καυσίμων, οι χρεώσεις επιπλέον οδηγού και οδηγού νεαρής ηλικίας και η ενοικίαση πρόσθετων στοιχείων όπως είναι ενδεικτικά τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, οι αντιολισθητικές αλυσίδες, οι σχάρες οροφής και τα συστήματα πλοήγησης. 
 7. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας παράδοσης και παραλαβής υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το κατάστημα. 
 8. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την κράτηση οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την έναρξη της περιόδου ενοικίασης χωρίς κυρώσεις. Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε πλέον την κράτηση, σας ζητάμε να ακυρώσετε την κράτηση πριν από την περίοδο ενοικίασης.
 9. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόκειται στη διαθεσιμότητα των οχημάτων και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με καμία άλλη προωθητική ενέργεια, έκπτωση ή σε προηγούμενες ή υπάρχουσες κρατήσεις. 
 10. Αυτή η προσφορά και αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργούν συμπληρωματικά και δεν αντικαθιστούν τους όρους της συμφωνίας ενοικίασης, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές διατάξεις σχετικά με την ενοικίαση οποιουδήποτε οχήματος και θα συνεχίσει να ισχύει πλήρως για την ενοικίαση. 
 11. Η παρούσα προσφορά και οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και κάθε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτές, διέπονται από το δίκαιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Αν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να κινήσετε νομικές διαδικασίες αναφορικά με αυτήν την προσφορά και αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις είτε στα δικαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου, είτε στα δικαστήρια του κράτους-μέλους στο οποίο κατοικείτε.
 12. Ως καταναλωτής, επωφελείστε από τυχόν υποχρεωτικές νομικές διατάξεις της χώρας στην οποία κατοικείτε.  Τίποτα σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανωτέρου παραγράφου, δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να αξιοποιήσετε αυτές τις υποχρεωτικές διατάξεις της τοπικής νομοθεσίας.
 13. Συνιστάται ιδιαίτερα να εξοικειωθείτε με τους κανόνες οδήγησης που ισχύουν στη χώρα προορισμού σας. Για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14. Αυτή η προσφορά προσφέρεται από την Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB