Αποκλειστική προσφορά


Επωφεληθείτε της προσφοράς μας, όπου κι αν ταξιδεύετε στον κόσμο!

Προγραμματίστε έγκαιρα τη χειμερινή σας απόδραση και επωφεληθείτε από την προσφορά μας!

Κάντε έγκαιρα κράτηση οχήματος και απολαύστε έκπτωση 10%!

 

Γιατί να συμβιβαστείτε με το συνηθισμένο όταν μπορείτε να εξερευνήσετε το εξαιρετικό;

 

Είτε λαχταράτε το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία, τις χιονισμένες Άλπεις ή τα ειδυλλιακά φιόρδ της Νορβηγίας, η ποικιλία των προορισμών μας διασφαλίζει ότι υπάρχει κάτι για κάθε ταξιδιώτη.

 

Αδράξτε την ευκαιρία για να εξερευνήσετε, να ανακαλύψετε και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις με τη μοναδική προσφορά μας.

 

Η ευρεία γκάμα των οχημάτων μας, εξασφαλίζει ότι θα βρείτε το κατάλληλο για κάθε σας ανάγκη.

 

Κάντε κράτηση σήμερα και επωφεληθείτε από την προσφορά μας για ενοικίαση αυτοκινήτου με 10% έκπτωση σε 51 χώρες από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου.

 

Η επόμενη περιπέτεια σας περιμένει - κάντε κράτηση τώρα και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις!

Κατάλογος χωρών

Albania

Armenia

Belgium

Bosnia & Herzegovina

Bulgaria

Cebu

Colombia

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Dominican Republic

Egypt

Estonia

Faroe Islands

Finland

Georgia

Greece

Guam

Hungary

Iceland

Italy

Japan

Jordan

Kosovo

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Mexico

Montenegro

Morocco

Netherlands

North Macedonia

Norway

Oman

Palau

Paraguay

Poland

Portugal

Qatar

Romania

Saipan

Saudi Arabia

Serbia

Slovakia

Slovenia

South Africa

South Korea

Sweden

Switzerland

Turkey

United Arab Emirates

Όροι και Προϋποθέσεις

 

 1. Αυτή η προσφορά σας δίνει το δικαίωμα έκπτωσης 10% μόνο στη βασική τιμή ενοικίασης του οχήματος [βάσει των καλύτερων ημερήσιων τιμών ενοικίασης στους ιστότοπους κατά τη στιγμή της κράτησης] για όλη τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης του οχήματος ("Περίοδος ενοικίασης").
 2. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη στα συμμετέχοντα καταστήματα της Enterprise Rent-A-Car στις εξής χώρες: Albania, Armenia, Belgium, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Cebu, Colombia, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Dominican Republic, Egypt, Estonia, Faroe Islands, Finland, Georgia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Italy, Japan, Jordan, Kosovo, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Mexico, Montenegro, Morocco, Netherlands, North Macedonia, Norway, Oman, Palau, Paraguay, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Saipan, Saudi Arabia, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Sweden, Switzerland, Turkey, United Arab Emirates.
 3. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 17 Ιουνίου και 28 Φεβρουαρίου και για περίοδο ενοικίασης μεταξύ 1 Δεκεμβρίου και 28 Φεβρουαρίου, και δεν ισχύει για περιόδους ενοικίασης που υπερβαίνουν τις 28 ημέρες. 
 4. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της κράτησης.
 5. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις ηλικίας για τη χώρα παραλαβής του ενοικιαζόμενου οχήματος. Οι πολιτικές ηλικίας ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα παραλαβής και θα είναι διαθέσιμες για να τις διαβάσετε όταν κάνετε την κράτηση στο διαδίκτυο.
 6. Εκτός αν προσδιορίζεται διαφορετικά, αυτή η προσφορά δεν ισχύει για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις όπως η προαιρετική απαλλαγή από το ποσό υπέρβασης, οι χρεώσεις απλής διαδρομής, οι χρεώσεις καυσίμων, οι χρεώσεις επιπλέον οδηγού και οδηγού νεαρής ηλικίας και η ενοικίαση πρόσθετων στοιχείων όπως είναι ενδεικτικά τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, οι αντιολισθητικές αλυσίδες, οι σχάρες οροφής και τα συστήματα πλοήγησης. 
 7. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας παράδοσης και παραλαβής υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το κατάστημα. 
 8. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την κράτηση οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την έναρξη της περιόδου ενοικίασης χωρίς κυρώσεις. Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε πλέον την κράτηση, σας ζητάμε να ακυρώσετε την κράτηση πριν από την περίοδο ενοικίασης.
 9.  Η συγκεκριμένη προσφορά υπόκειται στη διαθεσιμότητα των οχημάτων και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με καμία άλλη προωθητική ενέργεια, έκπτωση ή σε προηγούμενες ή υπάρχουσες κρατήσεις. 
 10.  Αυτή η προσφορά και αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργούν συμπληρωματικά και δεν αντικαθιστούν τους όρους της συμφωνίας ενοικίασης, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές διατάξεις σχετικά με την ενοικίαση οποιουδήποτε οχήματος και θα συνεχίσει να ισχύει πλήρως για την ενοικίαση. 
 11.  Η παρούσα προσφορά και οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και κάθε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτές, διέπονται από το δίκαιο της Ελλάδας. Αν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να κινήσετε νομικές διαδικασίες αναφορικά με αυτήν την προσφορά και αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις είτε στα δικαστήρια Ελλάδας, είτε στα δικαστήρια του κράτους-μέλους στο οποίο κατοικείτε.
 12.  Ως καταναλωτής, επωφελείστε από τυχόν υποχρεωτικές νομικές διατάξεις της χώρας στην οποία κατοικείτε.  Τίποτα σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανωτέρου παραγράφου, δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να αξιοποιήσετε αυτές τις υποχρεωτικές διατάξεις της τοπικής νομοθεσίας.
 13.  Συνιστάται ιδιαίτερα να εξοικειωθείτε με τους κανόνες οδήγησης που ισχύουν στη χώρα προορισμού σας. Για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14.  Αυτή η προσφορά προσφέρεται από την Enterprise Rent-A-Car Greece.