Στις ήδη χαμηλές τιμές αφαιρούμε ακόμα 5%
  • Μας ενδιαφέρει να σου κάνουμε ευκολότεη τη ζωή
  • για αυτό Είμαστε δίπλα σου 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο
  • σε όλη την Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο
Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη
Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη
υποχρεωτικό
Ημερομηνία και ώρα παραλαβής
υποχρεωτικό
Ημερομηνία και ώρα επιστροφής
υποχρεωτικό
ΗΛΙΚΙΑ
Ζητάμε πληροφορίες για την ηλικία σας, προκειμένου να προσδιορίσουμε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις ενοικίασης αυτοκινήτων ορισμένων κατηγοριών. Οι νεότεροι οδηγοί ενδέχεται να επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση.
υποχρεωτικό
Αριθμός κουπονιού, πελάτη ή εταιρείας (προαιρετικό)
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ PIN
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον εταιρικό λογαριασμό σας, εισαγάγετε τους 3 πρώτους χαρακτήρες της επωνυμίας της εταιρείας σας ή τον αριθμό PIN (Μήνυμα υπό καθορισμό)
υποχρεωτικό
Μη διαθέσιμο
Κλειστό
Παράδοση μετά το τέλος του προβλεπόμενου ωραρίου
Όροι και Προυποθέσεις
Η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων και για κρατήσεις που έχουν γίνει εκ των προτέρων , στις περιοχές της Ελλάδας που συμμετέχουν , για οποιοδήποτε αριθμό ημερών. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδιαστεί με άλλες εκπτώσεις, κουπόνια, ή διαφημιστικές τιμές. Ισχύουν οι βασικές προϋποθέσεις ενοικίασης και η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστα χιλιόμετρα, μικτή ασφάλεια, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια κλοπής και φόρο αεροδρομίου 13%. Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη και ίσως να να υπάρξουν ημερομηνίες χωρίς διαθεσιμότητα. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Δεν επιτρέπονται ακυρώσεις. Η προσφορά ισχύει έως τις 31.03.2017.