Ειδική Ανακοίνωση

Η Enterprise Rent-A-Car ξεκινά τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα.

Η δέσμευσή μας απέναντί σας
Κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών
Από το 1957, οι πελάτες μας απολαμβάνουν το ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης από την Enterprise, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν αναζητήσουν τη βοήθειά μας.
Παράδοση από εξουσιοδοτημένους εργαζόμενους
Οι εργαζόμενοί μας είναι εξουσιοδοτημένοι, ώστε να προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες για να μένετε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας.
Για εξαιρετική συνολική αξία
Το σύνολο των υπηρεσιών της Enterprise είναι σχεδιασμένο ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή αξία, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες σας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ENTERPRISE

Μόλις ανοίξαμε στην πόλη σας, αλλά γνωρίζουμε καλά πώς να ικανοποιούμε τις ανάγκες μεταφοράς σας.

Παρότι η Enterprise ήρθε προσφάτως στην Ελλάδα, η εταιρεία μας αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον κόσμο από το 1957. Σήμερα, η Enterprise είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως, με περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια οχήματα σε λειτουργία. Και παρά το μέγεθός μας, παραμένουμε μια οικογενειακή επιχείρηση με έναν στόχο - να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας στην εξυπηρέτηση και τη συνολική αξία που προσφέρουμε. Δοκιμάστε μας και δείτε από κοντά πώς η Enterprise δίνει πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών της.


«Δείξε ενδιαφέρον πρώτα για τους πελάτες και τους εργαζόμενους και τα κέρδη θα ακολουθήσουν.»

Αυτό το απόφθεγμα ανήκει στον Jack Taylor, τον άνθρωπο που ίδρυσε την εταιρεία το 1957 και του οποίου η οικογένεια διατηρεί τα ηνία της εταιρείας μέχρι σήμερα. Σε μία πρόταση, συνοψίζει τη συνταγή της μακροχρόνιας επιτυχίας της εταιρείας μας. Δείχνουμε ενδιαφέρον στους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, δηλαδή, σε εσάς τους πελάτες μας, και στους άνδρες και τις γυναίκες που εργάζονται καθημερινά για να σας παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες.

Εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι

Παρέχουμε στους εργαζόμενους μας την εκπαίδευση και τα εργαλεία που χρειάζονται για να εκτελούν την εργασία τους και, πάνω απ' όλα, την εξουσία και την αυτονομία να λαμβάνουν αποφάσεις.  Εάν χρειάζεστε βοήθεια ή πρέπει να βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημα, κάθε εργαζόμενος έχει την ελευθερία να παρέμβει άμεσα και να δώσει λύσεις.

Η ιστορία μας

Από το ταπεινό της ξεκίνημα το 1957, η Enterprise εξελίχθηκε από μια εταιρεία διανομής αυτοκινήτων επτά οχημάτων στις κεντροδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως, με περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια οχήματα σε λειτουργία.

Δεν ήταν όμως ο στόχος μας να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα μας. Θέλαμε απλά να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες από εργαζόμενους εκπαιδευμένους και πρόθυμους να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Αυτή η προσήλωση σε έναν απλό αλλά ισχυρό στόχο ήταν που μας επέτρεψε να εξελιχθούμε στην εταιρεία που είμαστε σήμερα. Είναι χαρά μας να εξυπηρετούμε κάθε χρόνο τις ανάγκες δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε 67 χώρες. Στον παρακάτω δρόμο ή στην άλλη άκρη του κόσμου, στη γειτονιά σας ή σε ένα από τα αεροδρόμια της υφηλίου, είμαστε πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.