Έκπτωση UEFA Europa League

Κερδίστε έκπτωση 5% στις ενοικιάσεις οχημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είτε ετοιμάζεστε για τον αγώνα είτε το ταξίδι σας διαρκέσει περισσότερο, η Enterprise Rent-A-Car υποστηρίζει τους φιλάθλους, ώστε να κάνουν το ταξίδι τους όσο γίνεται πιο εύκολο.

  • Η έκπτωση ισχύει για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και του UEFA Europa League
  • Η προσφορά γίνεται δεκτή σε όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα που λειτουργούν στα αεροδρόμια και στον αστικό ιστό της Ευρώπης
  • Ισχύει για ενοικιάσεις που λήγουν έως και την 1η Ιουνίου 2020

Όροι και προϋποθέσεις:

1. Συμπληρώνοντας τον κωδικό αναφοράς πελάτη UELFANS κατά την κράτηση, δικαιούστε έκπτωση 5% επί της βασικής τιμής ενοικίασης οχήματος, μόνο για τις ημερήσιες χρεώσεις ενοικίασης με εξόφληση κατά την κράτηση ή αργότερα, οι οποίες ισχύουν τη στιγμή της κράτησης, για τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης του οχήματος (περίοδος ενοικίασης).

2. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη στα συμμετέχοντα καταστήματα της Enterprise Rent-A-Car στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Πριν κάνετε την κράτηση, επικοινωνήστε με το κατάστημα για να επιβεβαιώσετε αν συμμετέχει στην προσφορά.

3. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 31/08/2019 και μετά και για τις περιόδους ενοικίασης που θα ολοκληρωθούν πριν τις 01/06/2021 και δεν εφαρμόζεται σε περιόδους ενοικίασης που ξεπερνούν τις 27 ημέρες.

4. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της κράτησης.

5. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών. Οι οδηγοί ηλικίας 25 έως 29 ετών μπορούν να νοικιάσουν οχήματα κατηγορίας A έως F, mini MPV ή οποιοδήποτε βαν. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων, οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ετών, εκτός και αν ορίζεται διαφορετικό όριο ηλικίας στην τοπική ισχύουσα νομοθεσία. Ενδέχεται να ισχύουν άλλοι ηλικιακοί περιορισμοί και τέλη νεαρής ηλικίας οδηγού, ανάλογα με τη χώρα ενοικίασης.

6. Εκτός αν προσδιορίζεται διαφορετικά, αυτή η προσφορά δεν ισχύει για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις όπως η προαιρετική απαλλαγή από το ποσό υπέρβασης, οι χρεώσεις απλής διαδρομής, οι χρεώσεις καυσίμων, οι χρεώσεις επιπλέον οδηγού και οδηγού νεαρής ηλικίας και η ενοικίαση πρόσθετων στοιχείων όπως είναι ενδεικτικά τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, οι αντιολισθητικές αλυσίδες, οι σχάρες οροφής και τα συστήματα πλοήγησης.

7. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας παράδοσης και παραλαβής υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το κατάστημα.

8. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόκειται στη διαθεσιμότητα των οχημάτων και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με καμία άλλη προωθητική ενέργεια, έκπτωση ή σε προηγούμενες ή υπάρχουσες κρατήσεις.

9. Αυτή η προσφορά και αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργούν συμπληρωματικά και δεν αντικαθιστούν τους όρους της συμφωνίας ενοικίασης, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές διατάξεις σχετικά με την ενοικίαση οποιουδήποτε οχήματος και θα συνεχίσει να ισχύει πλήρως για την ενοικίαση.

10. Αυτή η προσφορά και αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις, καθώς και οποιαδήποτε σχετική διένεξη ή αξίωση προκύψει, διέπονται από την αγγλική νομοθεσία και μπορείτε να κινήσετε νομικές διαδικασίες αναφορικά με αυτήν την προσφορά και αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις στα αγγλικά δικαστήρια. Αν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να κινήσετε νομικές διαδικασίες αναφορικά με αυτήν την προσφορά και αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις είτε στα αγγλικά δικαστήρια, είτε στα δικαστήρια του κράτους-μέλους στο οποίο κατοικείτε.

11. Ως καταναλωτής, επωφελείστε από τυχόν υποχρεωτικές νομικές διατάξεις της χώρας στην οποία κατοικείτε. Τίποτα σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανωτέρου παραγράφου, δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να αξιοποιήσετε αυτές τις υποχρεωτικές διατάξεις της τοπικής νομοθεσίας.

12. Συνιστάται ιδιαίτερα να εξοικειωθείτε με τους κανόνες οδήγησης που ισχύουν στη χώρα προορισμού σας. Για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση

https://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

13. Αυτή η προσφορά διακινείται από την Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey TW20 9FB, η οποία διαχειρίζεται τις επωνυμίες Enterprise, National και Alamo.